Jogi nyilatkozat

A honlap √ľzemeltetŇĎ kijelenti, hogy a honlapon tal√°lhat√≥ tartalmak alatt fellelhetŇĎ felhaszn√°l√≥i hozz√°sz√≥l√°sok k√©pi, sz√∂veges, valamint egy√©b jellegŇĪ tartalm√°√©rt felelŇĎss√©get nem v√°llal. A felhaszn√°l√≥k tudom√°sul veszik az oldal megl√°togat√°s√°val, hogy a hozz√°sz√≥l√°saik miatt ŇĎket √©rt b√°rmilyen k√°r, vagy b√°rminemŇĪ h√°tr√°ny√©rt a honlap √ľzemeletetŇĎ nem tehetŇĎ felelŇĎss√©.

A felhaszn√°l√≥k tudom√°sul veszik, hogy hozz√°sz√≥l√°saik moder√°l√°s√°ra val√≥ jogot a honlap √ľzemeletetŇĎ mindenkor fenntartja √©s gyakorolja azokban az esetekben amikor a felhaszn√°l√≥i v√©lem√©nynyilv√°n√≠t√°s

1. j√≥ erk√∂lcsbe √ľtk√∂zik,

2. m√°s felhaszn√°l√≥t/felhaszn√°l√≥kat s√©rtŇĎ megfogalmaz√°st/k√©pi √©s/vagy videotartalmat hordoz,

3. olyan szöveges, képi és/vagy videó illetve audió tartalmat hordoz, amely

 - jogs√©rtŇĎ cselekedetre buzd√≠t√≥,

 - a nyugalom megzavar√°s√°ra alkalmas,

 - j√≥ erk√∂lcs√∂t s√©rtŇĎ.

4. ha olyan hivatkoz√°st tartalmaz amely a 3.-pontban felsoroltakon t√ļl a honlap j√≥ h√≠rnev√©t s√©rti √©s/vagy teljes√≠tm√©ny√©t h√°tr√°nyosan befoly√°solja.

A felhasználók a fenti irányelveket tudomásul veszik, és az egyéni véleményeik megfogalmazásakor ennek fényében járnak el.

A weboldal sz√°mos olyan linket (kapcsol√≥d√°si pontot) tartalmazhat, amelyek az Internet egyes pontjaira, pl. m√°s weboldalakra vezetnek. Ezen weboldalak tartalm√°√©rt √©s szolg√°ltat√≥ik adat-, valamint inform√°ci√≥v√©delmi gyakorlat√°√©rt a weboldal √ľzemeltetŇĎi nem v√°llalnak felelŇĎss√©get.

A honlap √ľzemeletetŇĎ, illetve a website tulajdonosa, nem felelŇĎs a kontrib√ļtorok √°ltal √≠rt cikkek tartalm√°√©rt. Tekintettel arra, hogy a honlapon el√©rhetŇĎ inform√°ci√≥k t√°j√©koztat√°sul szolg√°lnak, felelŇĎss√©get nem v√°llal a honlapon megjelenŇĎ adatok, dokumentumok, inform√°ci√≥k, k√©pek, √°br√°k, grafikonok √©s grafik√°k teljes pontoss√°g√°√©rt, √©s az√©rt, hogy azok a felhaszn√°l√≥ √°ltal sz√°nd√©kozott c√©lra t√∂rt√©nŇĎ felhaszn√°l√°sra alkalmasak, √≠gy az ezzel kapcsolatos kock√°zat teljes m√©rt√©kben a felhaszn√°l√≥t terheli. Nem helyettes√≠ti a szakmai tan√°csad√°st b√°rmilyen eg√©szs√©g√ľgyi ter√ľleten.
Ennek megfelelŇĎen a honlap √ľzemeletetŇĎ nem v√°llal felelŇĎss√©get semmilyen, az ezek felhaszn√°l√°sa illetve az ezekre val√≥ hivatkoz√°s (linkel√©s) kapcs√°n esetlegesen a felhaszn√°l√≥n√°l keletkezŇĎ b√°rmilyen k√∂zvetett vagy k√∂zvetlen k√°r√©rt, kiad√°s√©rt illetve k√∂lts√©g√©rt.

A honlapon tal√°lhat√≥ inform√°ci√≥kon alapul√≥ b√°rmilyen d√∂nt√©s a felhaszn√°l√≥ saj√°t felelŇĎss√©ge.

A honlap √ľzemeletetŇĎ megtesz mindent annak √©rdek√©ben, hogy az itt olvashat√≥ inform√°ci√≥k, illetve az azokhoz kapcsol√≥d√≥ egy√©b, elektronikus form√°ban el√©rhetŇĎ tartalom ‚Äď p√©ld√°ul k√©p, hanganyag ‚Äď szerzŇĎi jogi szempontb√≥l megfeleljen a hazai jogszab√°lyoknak, melyre a kontributoraink figyelm√©t is felh√≠vjuk. A bek√ľld√∂tt anyagok szerzŇĎi jogi st√°tusz√°t a szerkesztŇĎk csak sz√ļr√≥pr√≥baszerŇĪen ellenŇĎrzik. Ez√©rt, ha b√°rmilyen szerzŇĎi jog √°ltal v√©dett dokumentumra, vagy saj√°t szellemi term√©k√©re ismerne r√° a kedves l√°togat√≥ ‚Äď √©s a k√∂zl√©shez nem j√°rul hozz√° -, k√©rj√ľk azt el√©rhetŇĎs√©geinken jelezze, hogy a jogv√©dett tartalmat min√©l elŇĎbb elt√°vol√≠thassuk oldalainkr√≥l.

A weboldal tartalma ‚Äď elt√©rŇĎ megjel√∂l√©s hi√°ny√°ban ‚Äď a tartalomszolg√°ltat√≥ szellemi alkot√°sa √©s szerzŇĎi jogv√©delem alatt √°ll.adatvédelmi nyilatkozat

El√©rhetŇĎs√©geink

Kérdése van?
Keressen minket az √°l√°bbi el√©rhetŇĎs√©geinken:

1162 Budapest (√Ārp√°df√∂ld), Cserhida u. 8.

+36 1/409-36-43

info@naturamed.hu