Heelease a lábfejet,  a talpat érintő problémákra, sarok- sarkantyú okozta gondokra, és fájdalmakra már néhány kezelés után is ....

A Heelease egy  lökéshullám-terápiás készülék a lábfejet, talpat, sarkat érintő különböző fájdalmak, és panaszok csillapítására, és a talp- sarok - lábujjak közötti inak károsodása okozta problémák mérséklésére alkalmazható.
A készülék ortopédsebészek által kifejlesztett orvostechnikai, és egyben gyógyászati segédeszköz, mely jelentős segítség lehet, felhasználva a

lökéshullám terápia pozitív hatásait:

 • keringés segítése ,
 • a fájdalom  közvetlen csillapítása
 • anyagcsere javítása,
 • izomlazítás : a kötött izomzat lazulása,  a triggerpontok  -  görcsös csomók az izomzatban  - oldása,
 • letapadások megszüntetése
 • a kötőszövet –fascia-  lazítása,
 • esetleges lerakódása oldása,
 • mozgékonyság fokozása,

A problémák, melyek okozhatják a gondokat

A leggyakoribb problémák közé tartozik a talpi íngyulladás (plantar fasciitis), amennyiben gyakran érez fájdalmat a talpán , vagy a sarkánál, vagy leginkább a sarok és talp találkozásánál észlel égető, szúró, nyilalló fájdalmat ,lehetséges, hogy a talpán végigfutó talpi fascia szalag gyulladt be.

A talpi bőnye (plantar fascia) egy erős kötőszövet, amely a saroktól, a lábujjakig húzódik. Megadja, és támasztja a talp ívét és „lengéscsillapítóként” is funkcionál. A talpi fájdalmak jelentős részét ennek a kötőszövetnek a gyulladása okozza.

A lábfejet érintő problémák a talpi íngyulladás és a sarok - sarkantyú okozta -, fájdalom nagyon is összefügg egymással.

Okozhatja minden fajta mozgás, ami a láb talajtól való elemelésével jár, nem megfelelő cipő (pld sportnál, futásnál), a lábfej túlzott befelé dőlése, magas v. lapos lábboltozat, túlsúly és merev lábszár . Tünetek:
 

 • Fekvés vagy ülés után megtett első lépéseknél sarok fájdalom, merevség, ami a mozgás hatására csökken.
 • Fájdalom fokozódása lépcsőn járáskor és lábujjhegyre álláskor.
 • Hosszú állást követő fájdalom.
Neuropátia okozta fájdalmak, merev, görcsös, hideg érzések

A készülék

A Heelease mobil fájdalomcsillapító eszközt úgy tervezték, hogy a mechanikus nagyfrekvenciás rezgések által létrehozott, lökéshullám kezelést végezzen-  a készülék, a kórházakban, rendelőben használt készülékek "otthoni" változata - ..
A Heelease egység egy gombnyomásra aktiválódik, és közvetlenül a fájdalomforrásnál kell alkalmazni. A Heelease, egy könnyen használható, biztonságos eszköz. Hordozható, pántos készülék, amely a talpon való elhelyezéskor segítséget nyújthat a fájdalom csillapításában, és a problémás részek regenerálódásában. A készülékkel történő kezelés segít blokkolni a fájdalominger jeleinek az agyba jutását.

A kezeléskor keltett hanghullámok a kezelt területen vérbőséget okoznak, mely hozzájárul a fájdalom enyhüléséhez, segítséget nyújt a sérült inak gyógyulásához, segíti, serkenti az  anyagcserét mellyel  elősegítheti a gyógyulási folyamatokat. A kezelt területet körülvevő izmokat is megdolgozzák, és így, a görcsös feszülésük oldódásához is hozzájárul.

-A kezelés óriási előnye, hogy nem igényel gyógyszeres támogatást,  hatékonyan segítheti a konzervatív gyógymódokat, és kockázatmentes! A hatás már néhány kezelés után érezhető, de a teljes kúrához  2-4 hetes kezelésre is szükség lehet.

A kezelés fájdalom, és mellékhatásmentes.A fájdalomcsillapítás naponta 3x elvégzendő. Fontos, hogy a legjobb eredmény elérése érdekében legalább hat hétig folytassa a kezelést naponta.

 • Enyhíti a lábfejet, talpat, sarki részt érintő panaszokat
 • Fájdalommentes és hatékony, biztonságos és mellékhatásmentes kezelések
 • Hordozható, mobil 
 • Egyszerű összeszerelés
 • Kényelmes és könnyen használható
 • Enyhíti a fájdalomérzését, a talp merevségét, és kellemetlen érzékenységet
 • Segít feloldani a káros lerakódásokat
 • Napi 30 perc kezelés (azaz 3 x 10 perces kezelés)
Használhatja könyököt, térdet érintőproblémák esetében is, és talpon jelentkező sarkantyú, bütyök, fájdalmas lábfej miatti gondokra egyaránt,,  csak a heveder mérete tér el a készülékcsalád többi tagjánál!
Ne használja alvás közben. A Heelease-et 16 évesnél idősebb személyek használhatják.

Ára:22.000,-Ft  akció : 19.500,-FT


Elnézést, a bank kártyás fizetési lehetőség fejlesztés miatt szünetel!

Szállítás futárszolgálattal, utánvéttel

Utánvétes szállítás lehetséges, ez esetben a futárdíj: 1.700,-Ft
Kiszállítás 1-3 nap alatt.

Szállítás futárszolgálattal, oldalunkon keresztüli bankkártyás fizetéssel -jelenleg nem elérhető!-

    a futárdíj: 1.500,-Ft
 A DPD email értesítést küld Önnek a szállítás várható időpontjáról.

Szállítás futárszolgálattal, előre utalással

Előre utalás esetén a futárdíj: 1.500,-Ft
Miután a megrendelt termék vételárát a SAX Kft. CIB Banknál vezetett 11101301-10585601-01000003 számlára átutalta, és az számlán megjelenik, a csomagját átadjuk a futárszolgálatnak.
Kiszállítás 1-3 nap alatt. 

Átvétel PostaPonton  oldalunkon keresztüli bankkártyás fizetéssel jelenleg nem elérhető!--,   vagy..

előre utalással Amennyiben ez a szállítási módot választja, kérjük, a közlemény rovatban tüntesse fel melyik posta pontra kéri a szállítást!

Ezeknél a lehetőségeknél a szállítási díj: 1.000, -Ft.
Miután a megrendelt termék vételárát a SAX Kft. CIB Banknál vezetett előre utalás esetében, 11101301-10585601-01000003 számlára átutalta, és az számlán megjelenik, a csomagját postára adjuk.
Az átvétel helyét a megrendelésnél a megjegyzés részeben kell megadni. A lehetséges átvételi pontokról itt tudhat meg többet.

Amennyiben nem érkezik pár percen belül visszaigazolás a megrendelést illetően, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 Amennyiben nem tudja itt  megrendelni a készüléket,  kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot vagy telefonos, vagy e-mail-ban!

 

Elérhetőségeink

Kérdése van?
Keressen minket az álábbi elérhetőségeinken:

1162 Budapest (Árpádföld), Cserhida u. 8.

+36 1/409-36-43

info@naturamed.hu