Heelease sarok és talpfájdalomra

A Heelease egy  lökéshullám-terápiás készülék, a talpon, a sarok és a lábujjak közötti inak károsodása okozta fájdalmas állapotban szenvedők kínjainak csökkentésére, mérséklésére.

A probléma ami okozhatja  a gondokat

A leggyakoribb problémák közé tartozik a talpi íngyulladás (plantar fasciitis)

Gyakran érez fájdalmat a talpán , vagy a sarkánál? Leginkább a sarok és talp találkozásánál észlel égető, szúró, nyilalló fájdalmat ,lehetséges, hogy a talpán végigfutó talpi fascia szalag gyulladt be.

A talpi bőnye (plantar fascia) egy erős kötőszövet, amely a saroktól, a lábujjakig húzódik. Megadja, és támasztja a talp ívét és „lengéscsillapítóként” is funkcionál. A talpi fájdalmak jelentős részét ennek a kötőszövetnek a gyulladása okozza.

A talpi íngyulladás és a sarok fájdalom nagyon is összefügg egymással.
Okozhatja minden fajta mozgás, ami a láb talajtól való elemelésével jár, nem megfelelő cipő (pld sportnál, futásnál), a lábfej túlzott befelé dőlése, magas v. lapos lábboltozat, túlsúly és merev lábszár . Tünetek:
 

  • Fekvés vagy ülés után megtett első lépéseknél sarok fájdalom, merevség, ami a mozgás hatására csökken.
  • Fájdalom fokozódása lépcsőn járáskor és lábujjhegyre álláskor.
  • Hosszú állást követő fájdalom.

A készülék

A Heelease mobil fájdalomcsillapító eszközt úgy tervezték, hogy a mechanikus nagyfrekvenciás rezgések által létrehozott, lökéshullám kezelést végezzen.
A Heelease egység egy gombnyomásra aktiválódik, és közvetlenül a fájdalomforrásnál kell alkalmazni. A Heelease, egy könnyen használható, biztonságos eszköz. Hordozható, pántos készülék, amely a talpon való elhelyezéskor segítséget nyújthat a fájdalom csillapításában, és a problémás részek regenerálódásában. A készülékkel történő kezelés segít blokkolni a fájdalominger jeleinek az agyba jutását.

A kezeléskor keltett hanghullámok a kezelt területen vérbőséget okoznak, mely hozzájárul a fájdalom enyhüléséhez, segíti az  anyagcserét mellyel  elősegítheti a gyógyulási folyamatokat. A kezelt területet körülvevő izmokat is megdolgozzák, és így, a görcsös feszülésük oldódik.

Segítik a káros lerakódások, a meszesedés feloldását, eltávolítását,  javítják a vérellátást, fellazítják az izmokat, és hozzájárul az inak, ízületek rugalmasságának helyreállításához.

A kezelés fájdalom, és mellékhatásmentes.A fájdalomcsillapítás naponta 3x elvégzendő. Fontos, hogy a legjobb eredmény elérése érdekében legalább hat hétig folytassa a kezelést naponta.

  • Enyhíti a lábfejet, talpat érintő panaszokat
  • Fájdalommentes és hatékony, biztonságos és mellékhatásmentes kezelések
  • Hordozható, mobil és akkumulátoros
  • Egyszerű összeszerelés
  • Kényelmes és könnyen használható
  • Enyhíti a fájdalomérzését, a talp merevségét, és kellemetlen érzékenységet
  •   Napi 30 perc kezelés (azaz 3 x 10 perces kezelés)
Használhatja könyököt, térdet érintőproblémák esetében is, és talpon jelentkező sarkantyú, bütyök, fájdalmas lábfej miatti gondokra egyaránt,,  csak a heveder mérete tér el a készülékcsalád többi tagjánál!
Ne használja alvás közben. A Heelease-et 16 évesnél idősebb személyek használhatják.

Ára:22.000,-Ft  akció: 18.500,-FT

Amennyiben Ön,személyesen  szeretne ilyen készüléket vásárolni, vegye fel velünk a kapcsolatot, e-mail-ben vagy telefonon:

Szállítás futárszolgálattal, utánvéttel

Utánvétes szállítás lehetséges, ez esetben a futárdíj: 1.700,-Ft
Kiszállítás 1-3 nap alatt.

Szállítás futárszolgálattal, oldalunkon keresztüli bankkártyás fizetéssel

    a futárdíj: 1.500,-Ft
 A DPD email értesítést küld Önnek a szállítás várható időpontjáról.

Szállítás futárszolgálattal, előre utalással

Előre utalás esetén a futárdíj: 1.500,-Ft
Miután a megrendelt termék vételárát a SAX Kft. CIB Banknál vezetett 11101301-10585601-01000003 számlára átutalta, és az számlán megjelenik, a csomagját átadjuk a futárszolgálatnak.
Kiszállítás 1-3 nap alatt. 

Átvétel PostaPonton  oldalunkon keresztüli bankkártyás fizetéssel,   vagy..

előre utalással Amennyiben ez a szállítási módot választja, kérjük, a közlemény rovatban tüntesse fel melyik posta pontra kéri a szállítást!

Ezeknél a lehetőségeknél a szállítási díj: 1.000, -Ft.
Miután a megrendelt termék vételárát a SAX Kft. CIB Banknál vezetett előre utalás esetében, 11101301-10585601-01000003 számlára átutalta, és az számlán megjelenik, a csomagját postára adjuk.
Az átvétel helyét a megrendelésnél a megjegyzés részeben kell megadni. A lehetséges átvételi pontokról itt tudhat meg többet.

Amennyiben nem érkezik pár percen belül visszaigazolás a megrendelést illetően, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 Amennyiben nem tudja itt  megrendelni a készüléket,  kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot vagy telefonos, vagy e-mail-ban!

 

Elérhetőségeink

Kérdése van?
Keressen minket az álábbi elérhetőségeinken:

1162 Budapest (Árpádföld), Cserhida u. 8.

+36 1/409-36-43

info@naturamed.hu