Sciaticalm készülék a hátat, a derekat érintő, és a lábszárba sugárzó fájdalmak, problémák ellen

A Sciaticalm egy lökéshullám terápiás  orvosi eszköz, amely kiegészítheti az orvos által elrendelt terápiát, segít enyhíteni a  háti, és deréktáji  - pld.  isiász, lumbágó, gerinctájékot érintő  - panaszokat.

Mi az Isiász-szindróma?
Isiász, más néven ülőidegzsába, az ülő ember betegsége.
Az ülőideg, a nervus ischiadicus (iszkiadikus) szervezetünk leghosszabb idege. A medencéből a csípő-fartájon át fut le a combokba, majd a lábak hátulján halad.  A térdhajlatban két ágra oszlik (nervus peroneus és nervus tibialis). Az ülőideg számos izmot mozgat, és gondoskodik a combok, a lábszárak, és lábak érző beidegződéséről.
Megbetegedése általában deréktáji fájdalommal kezdődik, mely általában valamelyik alsó végtag irányába sugárzik ki  nagyobb probléma esetében azonban komolyabb tüneteket okozhat, az enyhe érzéskieséstől a teljes bénulásig. Az isiász nem önálló betegség, hanem számos egyéb betegség következménye. Az isiászos fájdalom többnyire spontán is oldódik, kb. hat hét alatt. Elsődlegesen a fájdalomcsillapítása a legfontosabb.

Hátfájdalom, derékfájás, lumbágó, isiász...

A hátat, derekat érintő  állandósult  mozgásszervi fájdalmak, hátterében  mozgásbeszűkülés, a „tiggerpontok” –at érintő problémák  állhatnak,  tiggereknek nevezzük a nevezzük a megvastagodott és megrövidült izmokat, amely kialakulhat tartós, túlzott terhelés, a lumbágó, gerinc probléma  miatt is.  A lökéshullám terápia segíthet oldani ezeket a triggereket és élénkíteni a vérkeringést, és az anyagcserét, csökkenteni a fájdalmat, szabadabb mozgás lehetőséget biztosít.


A készülék


A Sciaticalm az Egyesült Királyság ortopéd sebészei által kifejlesztett, otthon használható lökéshullám terápiás orvosi eszköz, mely a kórházakban , rendelőkben használt készülékek kicsinyített, otthoni változata.

-   a fájdalmas állapot  enyhülését,
-   segítheti a káros lerakódások feloldását
-   javítani a vérellátást,
-   fellazítani, oldani a feszes, letapadt izmokat, és hozzájárulhat az inak, ízületek rugalmasságának helyreállításához,
-   csillapíthatja a fájdalmat, ez által hozzásegíthet egy szabadabb, fájdalommentes mozgáshoz
-   a sérült izmok regenerálódásához,
-   oldani a merevséget, így könnyebb lehet a mozgás,
-   kiegészítheti az orvos által ajánlott terápiátHogyan működik a Sciaticalm?

 

A fájdalom elektromos impulzusok formájában jut a perifériás idegekből a gerincvelőbe, onnan az agyba. Ha a fájdalom helyén alkalmazott szabályozott rezgéssel kölcsönhatásba lépünk a fájdalmat vezető idegrostokkal, befolyásolni tudjuk az ingervezetést, így csökkenthetjük a fájdalomérzetet („kapuelmélet”).

A Sciaticalm készülék nagyfrekvenciás rezgéseket kelt, amelyek lökéshullámként haladnak az ülőidegig. A rezgések hatékonyan zavarják a fájdalomérzet terjedését, akadályozva ezzel az ingerület agyba jutását.

A lökéshullám terápiát több mint 20 éve alkalmazzák a fájdalom csillapítására


Használta

A készüléket a fájdalompontra kell helyezni, amennyiben a lábon is észlelhető a gond, akár az alsó vagy a lábszáron is elvégezhető a kezelés.
A Sciaticalm biztonságos, fájdalom és mellékhatás mentes kezelést biztosít. Naponta 3X 10 perces időtartamban kell használni. Ehhez a készülékhez két heveder tartozik, egy nagyobb -hátra, derékra szerelhető-, és egy térdre való heveder is, a végtagokba sugárzó fájdalmak enyhítésére is alkalmas legyen a készülék.
Fontos, hogy a legjobb eredmény elérése érdekében hat hétig kell folytatni a kezelést. Már pár napos kezelés után a fájdalom enyhítésével, az ízületi kötöttség oldásával, és a rugalmasság javításával könnyebbséget eredményezhetnek a kezelések.

Előnyei:
  1. Hatékonyan csökkentheti az isiász, és hát és derékfájdalomból adódó panaszokat
  2. A kezelések fájdalommentesek, biztonságosak és mellékhatásoktól mentesek
  3. Hordozható, mobil és elemmel működik
  4. Egyszerű összeszerelni és viselni
  5. Kényelmes és könnyen használható
  6. Normál ruhában használható
  7. Gyorsítja a panaszok megszüntetését
  8. Napi 30 perc kezelés (azaz 3 x 10 perces kezelés)
  9.  Orvosok által kifejlesztett, klinikailag tesztelt
  10. Ehhez a készülékhez két heveder tartozik, egy nagyobb -hátra, derékra szerelhető-, és egy térdre való heveder

A készüléket 16 éven aluliak nem használhatják.
Ára: 24.000,-Ft akciós ár  : 21.000,-FT

Amennyiben Ön, személyesen  szeretne ilyen készüléket vásárolni, vegye fel velünk a kapcsolatot, e-mail-ben vagy telefonon:

Elnézést, a bank kártyás fizetési lehetőség fejlesztés miatt szünetel!
Szállítás futárszolgálattal, utánvéttel

Utánvétes szállítás lehetséges, ez esetben a futárdíj: 1.700,-Ft
Kiszállítás 1-3 nap alatt.

Szállítás futárszolgálattal, oldalunkon keresztüli bankkártyás fizetéssel

    a futárdíj: 1.500,-Ft
 A DPD email értesítést küld Önnek a szállítás várható időpontjáról.

Szállítás futárszolgálattal, előre utalással

Előre utalás esetén a futárdíj: 1.500,-Ft
Miután a megrendelt termék vételárát a SAX Kft. CIB Banknál vezetett 11101301-10585601-01000003 számlára átutalta, és az számlán megjelenik, a csomagját átadjuk a futárszolgálatnak.
Kiszállítás 1-3 nap alatt. 

Átvétel PostaPonton  oldalunkon keresztüli bankkártyás fizetéssel,   vagy..

előre utalással Amennyiben ez a szállítási módot választja, kérjük, a közlemény rovatban tüntesse fel melyik posta pontra kéri a szállítást!

Ezeknél a lehetőségeknél a szállítási díj: 1.000, -Ft.
Miután a megrendelt termék vételárát a SAX Kft. CIB Banknál vezetett előre utalás esetében, 11101301-10585601-01000003 számlára átutalta, és az számlán megjelenik, a csomagját postára adjuk.
Az átvétel helyét a megrendelésnél a megjegyzés részeben kell megadni. A lehetséges átvételi pontokról itt tudhat meg többet.

Amennyiben nem érkezik pár percen belül visszaigazolás a megrendelést illetően, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 Amennyiben nem tudja itt  megrendelni a készüléket,  kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot vagy telefonos, vagy e-mail-ban!

 

Elérhetőségeink

Kérdése van?
Keressen minket az álábbi elérhetőségeinken:

1162 Budapest (Árpádföld), Cserhida u. 8.

+36 1/409-36-43

info@naturamed.hu