Sciaticalm isiász és hátfájás ellen

A Sciaticalm egy olyan orvosi eszköz, amelyet kifejezetten az isiász okozta alsó hátfájdalom elleni küzdelemre terveztek, amely az ülőidegben a lábak hátulján halad. Ez nagyon fájdalmas lehet, és mobilitási problémákat okozhat, azonban a legtöbb esetben ideiglenes, mivel az idegkárosodás ritkán állandó.
Számos kezelés létezik, mindegyik saját előnyeivel és hátrányaival, de léteznek alternatív módszerek is. Ezek a kezelések, kombinálva a szokásos terápiával, sikeresen csökkenthetik a fájdalom érzetet.

Mi az Isiász-szindróma?

Az ülőideg, a nervus ischiadicus (iszkiadikus) szervezetünk leghosszabb idege. A medencéből a csípő-fartájon át fut le a combokban. A térdhajlatban két ágra oszlik (nervus peroneus és nervus tibialis). Az ülőideg számos izmot mozgat, és gondoskodik a combok, alszárak és lábak érző beidegződéséről.
Legfontosabb tünet a deréktáji fájdalom, mely általában valamelyik alsó végtag irányába sugárzik ki,

A készülék

A Sciaticalm az Egyesült Királyság ortopéd sebészei által kifejlesztett, hordozható orvosi eszköz, rezgésterápiát használ, amely felveheti a harcot a hátban észlelt fájdalomérzet ellen.  Közvetlenül az ülőidegben dolgozva, hogy hozzájáruljon a fájdalomérzés enyhüléséhez, és a használatot követően akár pár órára könnyebbséget eredményezhessen.
Hogyan működik a Sciaticalm?

 

A fájdalom elektromos impulzusok formájában jut a perifériás idegekből a gerincvelőbe, onnan az agyba. Ha a fájdalom helyén alkalmazott szabályozott rezgéssel kölcsönhatásba lépünk a fájdalmat vezető idegrostokkal, befolyásolni tudjuk az ingervezetést, így csökkenthetjük a fájdalomérzetet („kapuelmélet”).

A Sciaticalm készülék nagyfrekvenciás rezgéseket kelt, amelyek lökéshullámként haladnak az ülőidegig. A rezgések hatékonyan zavarják a fájdalomérzet terjedését, akadályozva ezzel az ingerület agyba jutását.

A lökéshullám terápiát több mint 20 éve alkalmazzák a fájdalom csillapítására


Használta

A készüléket a fájdalompontra kell helyezni, amennyiben a lábon is észlelhető a gond, akár az alsó vagy a lábszáron is, és be kell nyomni a gombot a kezelés megkezdéséhez. A Sciaticalm biztonságos, fájdalom és mellékhatás mentes kezelést biztosít. Naponta 3X 10 perces időtartamban kell használni.
Fontos, hogy a legjobb eredmény elérése érdekében hat-hétig folytassa a kezelést naponta. A legtöbb felhasználó már két hét alatt jelentős enyhülést észlelt alsó hátfájdalom esetében. A fájdalom enyhítésével, az ízületi kötöttség megszüntetésével és a rugalmasság javításával könnyebbséget eredményeznek a kezelések.

Előnyei:
  1. Hatékonyan csökkentheti az isiász, és hátfájdalomból adódó panaszokat
  2. A kezelések fájdalommentesek, biztonságosak és mellékhatásoktól mentesek
  3. Hordozható, mobil és akkumulátoros
  4. Egyszerű összeszerelni és viselni
  5. Kényelmes és könnyen használható
  6. Normál ruhában használható
  7. Gyorsítja a panaszok megszüntetését
  8. Napi 30 perc kezelés (azaz 3 x 10 perces kezelés)
  9.  Orvosok által kifejlesztett, klinikailag tesztelt

A készüléket 16 éven aluliak nem használhatják.
Ára: 22.000,-Ft akciós ár: 18.500,-FT

Amennyiben Ön, személyesen  szeretne ilyen készüléket vásárolni, vegye fel velünk a kapcsolatot, e-mail-ben vagy telefonon:
Szállítás futárszolgálattal, utánvéttel

Utánvétes szállítás lehetséges, ez esetben a futárdíj: 1.700,-Ft
Kiszállítás 1-3 nap alatt.

Szállítás futárszolgálattal, oldalunkon keresztüli bankkártyás fizetéssel

    a futárdíj: 1.500,-Ft
 A DPD email értesítést küld Önnek a szállítás várható időpontjáról.

Szállítás futárszolgálattal, előre utalással

Előre utalás esetén a futárdíj: 1.500,-Ft
Miután a megrendelt termék vételárát a SAX Kft. CIB Banknál vezetett 11101301-10585601-01000003 számlára átutalta, és az számlán megjelenik, a csomagját átadjuk a futárszolgálatnak.
Kiszállítás 1-3 nap alatt. 

Átvétel PostaPonton  oldalunkon keresztüli bankkártyás fizetéssel,   vagy..

előre utalással Amennyiben ez a szállítási módot választja, kérjük, a közlemény rovatban tüntesse fel melyik posta pontra kéri a szállítást!

Ezeknél a lehetőségeknél a szállítási díj: 1.000, -Ft.
Miután a megrendelt termék vételárát a SAX Kft. CIB Banknál vezetett előre utalás esetében, 11101301-10585601-01000003 számlára átutalta, és az számlán megjelenik, a csomagját postára adjuk.
Az átvétel helyét a megrendelésnél a megjegyzés részeben kell megadni. A lehetséges átvételi pontokról itt tudhat meg többet.

Amennyiben nem érkezik pár percen belül visszaigazolás a megrendelést illetően, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 Amennyiben nem tudja itt  megrendelni a készüléket,  kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot vagy telefonos, vagy e-mail-ban!

 

Elérhetőségeink

Kérdése van?
Keressen minket az álábbi elérhetőségeinken:

1162 Budapest (Árpádföld), Cserhida u. 8.

+36 1/409-36-43

info@naturamed.hu