Lökéshullám terápia már otthon is, a Tenease készülékkel......

Magyarországon is elérhető már a Tenease készülék, orvostechnikai eszköz, mely a rendelőkben használt lökéshullám terápiás készülékek otthoni használatra - ortopédsebészek által- kifejlesztett változata, a könyököt, kart érintő fájdalmak csillapítására.

Hatékony, új módszer, mely a duzzanat, és az ízületi kötöttség enyhítésével, és a rugalmasság helyreállításának a segítésével, a fájdalom csillapításával hozzájárul, hogy könnyebb lehessen a mozgás, és kiegészítheti az orvos által elrendelt terápiát. Maga a betegség olyan krónikus állapot, melyet az alkar izmait a könyökhöz kapcsoló ín rostjainak mikrosérülései okoznak, ami a szorítás erejének csökkenéséhez és fájdalomhoz vezet. Mivel ez egy viszonylag gyakran előforduló fájdalom, nem csak a sportolókat sújtja, az életének bizonyos szakaszában a legtöbb felnőttnél jelentkezhet.

Sok esetben  még egy tollat sem tud fájdalom nélkül felemelni, a kézfej, a könyök és az alkar túlerőltetéséből eredő teniszkönyök miatt, a panaszok enyhítésére van szükség. Ehhez nyújt hatékony segítséget a  Tenease , mely hatékonyan segítség lehet a fájdalom csillapításához, a sérült izmok regenerálódáshoz.

 

A terápia

A lökéshullám terápia hatékonynak bizonyult  a teniszkönyök kezelésére, de a rendelkezésre álló nagyméretű gépek csak kórházban voltak elérhetőek.. A Tenease olyan orvosi eszköz, amelyet kifejezetten teniszkönyökhöz és a hasonló, golfkönyökhöz alkalmazható, és otthoni használatot tesz lehetővé. Ugyanolyan alacsony frekvenciájú rezgések keletkeznek itt is, mint a sokkal nagyobb gépeknél.

Lökéshullám pozitív hatásai:

 • segítheti vérkeringést,
 • a jelentősen hozzájárul a kötött izomzat lazulásához,  merevség, a triggerpontok -  görcsös csomók az izomzatban  - oldásához,
 •  a kötőszövet –fascia-  lazítását is segítheti, ez által a mozgás könnyebbé válhat,
 • öngyógyító mechanizmusok beindulása a szervezetben,
 • közvetlenül a fájdalom helyén lehetséges a fájdalomcsillapítása,

A kezelés óriási előnye, hogy nem igényel gyógyszeres támogatást, kivételesen hatékony segítője lehet a konzervatív gyógymódoknak és kockázatmentes! A terápia eredményessége már néhány kezelés után érezhető, de a teljes kúrához  2-4 hetes kezelésre is szükség lehet. A Tenease egy könnyen használható, biztonságos eszköz. Hordozható, pántos készülék, amely a könyökön való elhelyezéskor segítséget nyújthat a fájdalom csillapításában, és a problémás részek, sérült izmok regenerálódásában. A készülékkel történő kezelés segít blokkolni a fájdalominger jeleinek az agyba jutását.

A kezeléskor keltett hanghullámok a kezelt területen vérbőséget okoznak, mely hozzájárulhat a fájdalom enyhüléséhez, segítheti az  anyagcserét mellyel  elősegítheti a gyógyulási folyamatokat. A kezelt területet körülvevő izmokat is megdolgozzák, és így, a görcsös feszülésük oldódik.

Nem kell mást tenni, mint egy 10 perces kezelést végezni az érintett területen, a kényelmes használat érdekében fel is helyezhető a készülék, mely a fájdalom területére szabályozott frekvenciájú rezgések kibocsátásával működik.

Főbb jellemzők

 • Orvostechnikai eszköz
 • Csillapítja a fájdalmat, a panaszokat
 • Fájdalommentes, egyszerű és könnyen kezelhető 
 • Napi 30 perces kezelés (azaz 3 x 10 perces kezelés)
 • Hordozható, mobil és akkumulátoros egyszerű összeszerelni és viselni.
 • 1 AAA elemmel működik
 • Kényelmes és könnyen használható, harcol a fájdalom és a kellemetlen panaszok ellen
 • Mellékhatás mentes kezelést biztosít
Használhatja könyököt érintő, talpon jelentkező sarkantyú, bütyök, fájdalmas lábfej miatti gondokra is,  csak a heveder mérete tér el a készülékcsalád többi tagjánál!

 

A Tenease-et 16 évesnél idősebb személyek használhatják, más tiltás nincs.Ára: 22.000,-Ft kedvezményes ár : 19.500,-Ft

Amennyiben Ön személyesen szeretne ilyen készüléket vásárolni, vegye fel velünk a kapcsolatot, e-mail-ben vagy telefonon
Elnézést, a bank kártyás fizetési lehetőség fejlesztés miatt szünetel!
Szállítás futárszolgálattal, utánvéttel

Utánvétes szállítás lehetséges, ez esetben a futárdíj: 1.700,-Ft
Kiszállítás 1-3 nap alatt.

Szállítás futárszolgálattal, oldalunkon keresztüli bankkártyás fizetéssel

    a futárdíj: 1.500,-Ft
 A DPD email értesítést küld Önnek a szállítás várható időpontjáról.

Szállítás futárszolgálattal, előre utalással

Előre utalás esetén a futárdíj: 1.500,-Ft
Miután a megrendelt termék vételárát a SAX Kft. CIB Banknál vezetett 11101301-10585601-01000003 számlára átutalta, és az számlán megjelenik, a csomagját átadjuk a futárszolgálatnak.
Kiszállítás 1-3 nap alatt. 

Átvétel PostaPonton  oldalunkon keresztüli bankkártyás fizetéssel,   vagy..

előre utalással Amennyiben ez a szállítási módot választja, kérjük, a közlemény rovatban tüntesse fel melyik posta pontra kéri a szállítást!

Ezeknél a lehetőségeknél a szállítási díj: 1.000, -Ft.
Miután a megrendelt termék vételárát a SAX Kft. CIB Banknál vezetett előre utalás esetében, 11101301-10585601-01000003 számlára átutalta, és az számlán megjelenik, a csomagját postára adjuk.
Az átvétel helyét a megrendelésnél a megjegyzés részeben kell megadni. A lehetséges átvételi pontokról itt tudhat meg többet.

Amennyiben nem érkezik pár percen belül visszaigazolás a megrendelést illetően, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 Amennyiben nem tudja itt  megrendelni a készüléket,  kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot vagy telefonos, vagy e-mail-ban!

Elérhetőségeink

Kérdése van?
Keressen minket az álábbi elérhetőségeinken:

1162 Budapest (Árpádföld), Cserhida u. 8.

+36 1/409-36-43

info@naturamed.hu