Magyarországon is elérhető mostantól a Teenease készülék, mely a lökéshullám terápiát használja a könyököt érintő fájdalmak csillapítására.

Hatékony, új módszer, hogy szabadabb könnyebb legyen a mozgás, csökkenjen a fájdalom

Mi is az a TENEASE.....

a könyököt érintő problémák miatt jelentkező fájdalmak csillapítására  kifejlesztett orvostechnikai eszköz, mely egy angol ortopéd sebész találmánya, aki az egyre inkább elterjedő  lökéshullám terápiát használta fel a készülék fejlesztésénél , melyet sikeresen lehet alkalmazni pl.: a tenisz és a golfkönyök, és hasonló könyök fájdalmak enyhítésére.

 Maga a betegség olyan krónikus állapot, melyet az alkar izmait a könyökhöz kapcsoló ín rostjainak mikrosérülései okoznak, ami a szorítás erejének csökkenéséhez és fájdalomhoz vezet. Mivel ez egy viszonylag gyakran előforduló fájdalom, nem csak a sportolókat sújtja, az életének bizonyos szakaszában a legtöbb felnőttnél jelentkezhet.

Sok esetben  még egy tollat sem tud fájdalom nélkül felemelni, a kézfej, a könyök és az alkar túlerőltetéséből eredő teniszkönyök miatt, a tünetek enyhítésére van szükség. Ehhez nyújt hatékony segítséget a  a Tenease , mely alkalmas a

 

 -  a fájdalom csillapítására

  -  a fájdalmas terület vérellátásának javításával

  - segíti a sérült izmok regenerálódását,

  - segít csökkenteni a merevséget, javulhat, könnyebb lehet a mozgathatóság

   -segít ellazítani, a merev, letapadt izmokat

 
A terápia

A lökéshullám terápia hatékonynak bizonyult  a teniszkönyök kezelésére, de a rendelkezésre álló nagyméretű gépek csak kórházban voltak elérhetőek.. A Tenease olyan orvosi eszköz, amelyet kifejezetten teniszkönyökhöz és a hasonló, golfkönyökhöz alkalmazható, és otthoni használatot tesz lehetővé. Ugyanolyan alacsony frekvenciájú rezgések keletkeznek itt is, mint a sokkal nagyobb gépeknél. A Tenease egy könnyen használható, biztonságos eszköz. Hordozható, pántos készülék, amely a könyökön való elhelyezéskor segítséget nyújthat a fájdalom csillapításában, és a problémás részek regenerálódásában. A készülékkel történő kezelés segít blokkolni a fájdalominger jeleinek az agyba jutását.

Nem kell mást tenni, mint egy 10 perces kezelést végezni az érintett területen, a kényelmes használat érdekében fel is helyezhető a készülék, mely a fájdalom területére szabályozott frekvenciájú rezgések kibocsátásával működik.


Főbb jellemzők

  • Orvostechnikai eszköz
  • Csökkenti a fájdalmat
  • Fájdalommentes, egyszerű és könnyen kezelhető 
  • Napi 30 perces kezelés (azaz 3 x 10 perces kezelés)
  • Pár órára csillapítja a fájdalmat
  • Hordozható, mobil és akkumulátoros egyszerű összeszerelni és viselni.
  • 1 AAA elemmel működik
  • Kényelmes és könnyen használható, harcol a fájdalom és a kellemetlen panaszok ellen
  • Mellékhatás mentes kezelést biztosít
  • Használhatja térdet érintő gondokra is,  csak a heveder mérete tér el a készülékeknél!

 

A Tenease-et 16 évesnél idősebb személyek használhatják, más tiltás nincs.Ára: 22.000,-Ft Bevezető kedvezményes ár: 18.500,-Ft

Szállítás futárszolgálattal, utánvéttel

Utánvétes szállítás lehetséges, ez esetben a futárdíj: 1.700,-Ft
Kiszállítás 1-3 nap alatt. A DPD email értesítést küld Önnek a szállítás várható időpontjáról.

Szállítás futárszolgálattal, előre utalással

Előre utalás esetén a futárdíj: 1.500,-Ft
Miután a megrendelt termék vételárát a SAX Kft. CIB Banknál vezetett 11101301-10585601-01000003 számlára átutalta, és az számlán megjelenik, a csomagját átadjuk a futárszolgálatnak.
Kiszállítás 1-3 nap alatt. A DPD email értesítést küld Önnek a szállítás várható időpontjáról.

Átvétel PostaPonton előreutalással Amennyiben ez a szállítási módot választja, kérjük, a közlemény rovatban tüntesse fel melyik posta pontra kéri a szállítást!

Ennél a lehetőségnél a szállítási díj: 1.000, -Ft.
Miután a megrendelt termék vételárát a SAX Kft. CIB Banknál vezetett 11101301-10585601-01000003 számlára átutalta, és az számlán megjelenik, a csomagját postára adjuk.
Az átvétel helyét a megrendelésnél a megjegyzés részeben kell megadni. A lehetséges átvételi pontokról itt tudhat meg többet.

Személyes vásárlás

Személyes vásárlás: H-P, 10-16 óra között.
Személyes vásárlás esetében nem szükséges a rendszeren keresztül megrendelni a terméket, nyitva tartási időben a helyszínen megvásárolható!

Amennyiben nem érkezik pár percen belül visszaigazolás a megrendelést illetően, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!


Elérhetőségeink

Kérdése van?
Keressen minket az álábbi elérhetőségeinken:

1162 Budapest (Árpádföld), Cserhida u. 8.

+36 1/409-36-43

info@naturamed.hu