Heelease sarok és talpfájdalomra

 
Válasz
Kacur Miklósné   2 hete
A fájdalmas talpamat kezelem már 3. hete, egy jó találmány ez a készülék, csak kitartás kell hozzá, de korántsem fáj annyira mint a kezelések előtt. Tudok sétálni, és végre a cipőt is tudom hordani már.
Válasz
Simon -András   1 hónapja
Talpgyulladásra használom a készüléket a 2. kúrát tartottam, jobb lett a helyzetem, tovább birom a cipő viselését, ki tudtam mozdulni. Persze, szedek gyógyszert is, a kettő együtt sokat nyomott a latba! üdvözlöm János urat!
Válasz
Koncz Péter   2 hónapja
Talpi íngyulladásban szenvedek, ez visszatérő probléma nálam. Valamint sarkantyúm is van - már műtöttek is nem nagy sikerrel!-. Végső kétségbeesésemben vásároltam a készüléket, mivel ajánlották a lökéshullám kezelést a problémámra, de nehézkes az eljárás a kezelésre pont a fájdalmak miatt. Az interneten találtam ezt a készüléket, ha nem is teljesen oldotta meg a problémámat, de sokat javult az állapotom, a fájdalom szinte teljesen megszűnt, és így tudok közlekedni, és a talpamat is jobban tudom mozgatni. December óta használom a készüléket, a 3. kúrát végzem, pár napot hagytam csak ki közöttük, mivel ha abbahagytam a kezelést, kb. a 4.- 5. napon már fájdogált, és begörcsölt a talpam. Negatívum: elég gyorsan lemerül az elem....
Válasz
Zólyomi Márta   2 hónapja
A talpamat kezelem már 3 hete és minimalizálódtak a panaszaim és cipőt is tudok húzni.

Új vélemény írása

Név:
Email:
Szöveg: